Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Algı Eke Dizileri

Berlinde dramaturji eğitimi alan Algı Eke Baba Ocağı adlı dizi ile oyunculuk hayatına başladı. Algı Eke dizileri ile izleyicilerin büyük beğeni toplamayı başarmıştır.

Algı eke dizileri
Algi Eke Kimdir Kac Yasinda Nereli Algi Eke Oynadigi Dizi Ve Filmleri Neler

Algı Eke adlı sanatçının yer aldığı bütün filmler ve varsa gelecek projelerini bu sayfada bulabilirsiniz.

Algı eke dizileri

. Algı Eke Fan Club. Annesini 2013 yılının yaz aylarında kaybetmiştir. FOX TV ekranlarının yaz dizisi oldukça iyi bir oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çekiyor. Aslen Gürcü asıllı olup Artvinlidir.

Kedi Özledi filmindeki rolü ile En iyi kadın oyuncu ödülünü aldı. Algı Eke 16 Eylül 1984 tarihinde İstanbul da doğmuştur. Daha sonra Dürüyenin Güğümleri Keşanlı Ali Destanı ve Anne. Gürcü asıllı olan Eke aile tarafından Artvinlidir.

She has been married to Ulas Torun since June 1 2017. Son yıllarda sinemaya ağırlık veren Eke 2002 yılında Kuzenlerim isimli dizi ile oyunculuğa adım atmıştı. Algı Eke 16 Eylül 1984 tarihinde İstanbulda doğmuştur. Yapımcılığını Birol Güvenin üstlensiği ve Hatice Aslan ile Suzan Kardeş in de yer aldığı dizide Algı Eke Berna karakterine hayat verdi.

Aslen Artvinlidir ve Gürcü asıllıdır. Algı eke 16 eylül 1984 tarihinde istanbulda doğmuştur. Köylü kızı daldan elma toplarken şehirli aile çocuğunun kucağına düşmeli Az biraz tombul baba kişisinin gömleğinin en az üç düğmesi üstten açık. Türkiyeye döndükten sonra yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile tanışmış ve Baba Ocağı adlı dizi ile televizyondaki oyunculuk hayatına başlamıştır.

Algı Eke dizileri döneminin popular dizileri arasında girmeyi başarmıştır. A collection of Turkish TV shows Algı Eke currently stars in guest-starred in and starred previously in. Algı Ekenin Hayat Sevince Güzel Adlı Dizideki Rolü. Img Photo de Algı Eke - Photo Algi Eke Ilker Ayrik - AlloCiné Sz konusu iin yl vikipedi tarafndan kullanc.

96 eke and photos res high pictures. Bu sadece sizi bilgilendirmek için yapılmıştır. Hatta aşk şöyle başlamalı. Algı Eke dizileri oyunculuk kariyerinde onu başarıya götüren yapı taşları olarak ortaya çıkmaktadır.

Ardından sırasıyla Dürüyenin Güğümleri. Aslen Gürcü asıllı olup Artvin lidir. Algi Eke was born on September 16 1985 in Istanbul Turkey. Algı Eke kadın Oyuncu Türk.

Yönetmenliğini Eray Koçakın yaptığı dizinin senaryosu Hülya Kopere aittir. 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbulda doğmuştur. Bir adet Aylin Kabasakal veyahut Algı Eke 4 adet köylü kız 2 adet şehirli oğlan. 2013 yılında annesi vefat eden algı ekenin anne babası algı eke tümay özokur ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

Algı Eke 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbulda dünyaya gelmiştir. Algı eke mesleği hakkında merak ettikleriniz yazımızda bulabilirsiniz. Sanatçının en iyi film ve dizilerine bak Algı Eke. She is an actress and writer known for Guruldayan Kalpler 2014 Kedi Özledi 2013 and Inflame 2017.

Anne ve babası o daha küçükken boşandı. 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbulda doğmuştur. 2008 Baba Ocağı Kısmet Kılıçparlar 2010 Dürüyenin Güğümleri Hayriye Gülbayır 2011 Keşanlı Ali Destanı Fehime 2012 Annem Uyurken İclal Aycan 2013-2014 Galip Derviş Hülya Uçar 2015 Ayrılsak da Beraberiz Berna. 2015 senesinde Ayrılsak da Beraberiz isimli dizide Mete Horozoğlu ile başrolde yer aldı.

Algı Ekenin kusursuz fiziği ve baştan çıkaran tavırları. 2013 yılında annesi vefat eden Algı Ekenin anne babası boşanmıştır. Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanmakta olan Hizmetçiler adlı dizide Atiye karakterine hayat veren Algı Eke 167 metre boyunda 51 kilo ve Başak burcudur. Ana Sayfa Sanatçılar Alfabetik - E Algı Eke Filmografi Algı Eke Algı Eke en iyi film ve dizileri.

En iyi film ve dizileri. 210k Followers 955 Following 574 Posts - See Instagram photos and videos from ALGI EKE algieke. 2013 yılında annesini kaybetmiş olan Algı Eke lise öğrenimini Cağaloğlu Anadolu Lisesinde tamamladıktan sonra üniversite öğrenimi için İstanbul Üniversitesinde Alman Dili ve Edebiyatı bölümüne devam etti. 2013 yılında annesi vefat eden Algı Ekenin anne babası boşanmıştır.

Cağaloğlu Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için Berline gitmiş burada dramaturji okumuştu. Algı eke foto galerilerini gezebilirsiniz. Biyografisine 12 yıllık kariyerinin detaylarına ve hakkındaki tüm haberlere bak. Senden Başka Baba Ocağı Düriyenin Güğümleri Keşanlı.

16 Eylül 1985 İstanbul Türk oyuncudur. Algı Eke 16 Eylül 1985 tarihinde İstanbul Türkiyede doğdu. Algı Eke dizileri ile farklı rollerde karşımızı çıkmıştır. İlkokul ve ortaokuldan sonra liseyi Cağaloğlu Anadolu Lisesi.

Galip Derviş adlı dizi ile yıldızı parlayan Algı Eke yeni bir diziyle ekranlara geliyor. Algı Eke Tümay Özokur ajansına bağlı olarak çalışmalarını sürdürmekte. Algı Eke yer aldığı projeler ve oynadığı dizi filmlerin filmlerin tam listesi. Algı Eke Dizileri.

Algı eke dizileri
Algi Eke Nin Hizmetciler Dizisi Sunumunda Bir Hata Yok Mu

Algı eke dizileri
Algi Eke Diziler Com

Algı eke dizileri
Algi Eke Hangi Dizide Oynuyor

Algı eke dizileri
Algi Eke Rol Aldigi Diziler Filmler Ve Programlar Algi Eke Bilgileri

Algı eke dizileri
Algi Eke Kimdir Hangi Film Ve Dizilerde Oynadi Van Haber

Algı eke dizileri
Algi Eke Yeniden Dizilere Donus Yapti

Algı eke dizileri
Fox Un Yeni Dizisi Hayat Sevince Guzel De Hangi Oyuncular Var Medyabey Medya Televizyon Dizi Ve Eglence Haberleri

Algı eke dizileri
Algi Eke Dizi Sin Ema Izlediginin De Otesinde

Posting Komentar untuk "Algı Eke Dizileri"